Meni

Svoj kulinarični navdih iščemo v letnih časih, ki s seboj nosijo majske šparglje, julijske lisičke, septembrske buče ter zimski kostanj ter kaki, ki se odlično poročajo s sočnim jagenjčkom, svežo ribico, slastno račko ter mehko divjačino in testeninami ter rižotami, ki so bolj italijanske od italijanskih. Za povrh pa se nič ne prileže bolje od peciva s sadjem ali čokolado, ki se kar topi v ustih.

 

~ Novoletni meni ~

Pašteta krškopoljskega prašiča s tartufi
Tunin tartar z wasabijem

Na sopari kuhana ostriga s kremo malancanov in pasionkino tapioko

File jelena na čokoladni omaki s štrukljem, poširano hruško in terino foie gras

File piranskega brancin na fregoli z dagnjami

Čokoladno jajce z bučnim musom in polivko bele čokolade s tartufi

Kozarec penine

cena: 80€/oseba

rezervacije: +386 41 572 980
e-mail: info@spajza-lj.si